Tavaly nagy sikert aratott az a Küzdősport Gála, amelynek a répcelaki Répce Sportcsarnok adott otthont. A visszajelzések alapján nem is volt kérdés, hogy a rendezvény folytatásra ítéltetett. 2021 őszén pedig ismét randevút adnak egymásnak a K1, az MMA, a Karate és a Boksz szakágak jeles képviselői a hőn áhított győzelem reményében.

Az első felvonásra több száz érdeklődő volt kíváncsi, így a szervezők bizakodnak a hasonlóan színvonalas folytatásban. A rendezvény megálmodásakor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a küzdősportok olyan szakágainak ismert arcai jöjjenek a gálára, akikért érdemes lesz kilátogatni a sportcsarnokba. Ráadásként vasi érintettség is lesz a főszereplők között.

A répcelaki színeket a Rakurai Karate Egyesület, köztük a kétszeres Európa-bajnok Seregély Gyöngyi képviseli (a sportoló korábban a Hungarysport Hónap sportolója díját is megnyerte – a szerk.). A rendezvény hangulatának megalapozásáért a köszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület, valamint a szombathelyi Haladás VSE amatőr bokszolói lesznek a felelősek. Aki keményebb harcra vágyik sem fog csalódni, hiszen lesznek MMA és K1 mérkőzések is. Előbbiben indul a zalaegerszegiek növendéke Molnár Benjamin, aki egy montenegrói riválissal csap majd össze egy címmérkőzésen.

Hozzá hasonlóan az MMA szakágban bizonyíthat Boldog Martin is, aki egy szerb ellenféllel néz majd farkasszemet. Az ökölvívók mezőnyében indul a korábbi amatőr országos bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes Nagy Angéla, aki ezen a sportrendezvényen debütál majd a hivatásos bokszolók között. Szorítóba lép a székesfehérvári illetőségű Kiliti Tamás is, aki eddig hibátlan mutatóval rendelkezik a profik között. Aki szereti a küzdősportot ott a helye a répcelaki sportcsarnokban!

*

A rendezvénnyel kapcsolatos fontos információ, hogy az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően a sporteseményeket továbbra is kizárólag az érvényes védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya, vagy applikáció) rendelkezők látogathatják, illetve a 18 éven aluliak védettek kíséretében léphetnek be. A szabályok szinte biztosan érvényben lesznek a gálán is, így a szervezők kérésének megfelelően, a belépőket ennek figyelembevételével váltsák meg!

Normál belépő (a lelátóra vagy a küzdőtérre): 2000 Ft
V.I.P. belépő (a ring mellé, vendéglátással): 5000 Ft

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!