Ahogy beszámoltunk róla, kedden megtartották azt a sajtótájékoztatót, amely a 12. Horváth Zoltán Emléktornának szervezését, lebonyolítását is taglalták a főszereplők. Ebből kiderült a sajtó megjelent képviselőinek, hogy valóban komoly tervekkel vág majd neki a következő bajnoki és nemzetközi kupaszereplésének a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttese.

Gráczer György ügyvezető a Hungarysport kérdésére kifejtette, hogy sikeresnek tartja az elmúlt időszakot, amely a csapat felkészülésének erősségét is megmutatta. A klub első embere a külföldi edzőtábor mellett a legutóbbi hétvégén megrendezett oroszlányi Bányász kupán mutatott teljesítményre utalt, ahol nemcsak az eredményességben, hanem mutatott játékban is előrelépett a vasi együttes.

A felkészülés hajráját jelöli minden nyári időszak végén a Horváth Zoltán Emléktorna, amely egyben erőfelmérő is a közelgő bajnoki rajt előtt. Ugyanakkor merészebb terveket szövögető szombathelyi alakulat számára nagy segítség lesz, hogy az idei emléktornára nem hazai, hanem nemzetközi ellenfelekkel mérkőzhetnek meg – ami a BL előtt mindenképpen pikáns feladatnak ígérkezik.

Tóth Kálmán hasonlóan optimistán látja a vasi alakult felkészülését és a hétvégi rendezvény kapcsán nemcsak a külföldi csapatok emelik a torna fényét. Kiderült ugyanis, hogy hat magasan kvalifikált játékvezető érkezik a vasi megyeszékhelyre, így minden bizonnyal örök élmény marad minden szurkoló számára ez a hétvégi sportcsemege…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!