A szombathelyi NB I-es női kézilabdázók támogatója, a Volvo Alpok Autó Szombathely szalonja volt a helyszíne a csapat csütörtöki mezbemutatójának.

A sajtótájékoztatóval egybekötött eseményen dr. László Győző, Szombathely Megyei Jogú Város sportért felelős alpolgármestere, a sportklub két szponzora, a Volvo Alpok Autó ügyvezetője, Hazafi László, illetve a Kozma Szerszámáruház első embere, Kozma Norbert mellett Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető-elnöke, valamint az NB I-es csapat két kulcsjátékosa, a csapatkapitány Lilja Horilszka, a saját nevelésű Pődör Rebeka és Marosán György vezetőedző is megjelent – írja a klub hivatalos weblapja.

A résztvevőket a harmadik első osztályú évadát kezdő NB I-es csapat első embere köszöntötte.

Bízom benne, hogy az előző nagyon nehéz idény után az előttünk álló bajnokság kiegyensúlyozottabb lesz számunkra. Köszönjük a város támogatását, amely által minőségi helyszínen tudunk edzeni és mérkőzéseket játszani. Kiemelten fontosak számunkra támogatóink, a helyi családi vállalkozások is, akik természetesen most is szerepet kapnak az új mezünkön. Együtt próbálunk értéket teremteni és szeretnénk idén is élni a bizalommal – hangsúlyozta a támogatást megköszönő Pődör Zoltán ügyvezető-elnök.

Ezt követően a csapat támogatásában jelentős szerepet vállaló város alpolgármestere üdvözölte a bajnoki rajtra készülő csapat képviselőit.

– Olyan szezont kívánok a csapatnak, ahol csak a pályán kell izgulni. A város sportkoncepciójának és a szombathelyi sportéletnek kiemelt zászlóshajója az SZKKA. A klub továbbra is számíthat a város és a szombathelyiek támogatására. Külön öröm, hogy nemcsak a felnőttek között, hanem az utánpótlásban is magas szintre emelte a klub a női kézilabdát, büszkék vagyunk az egyesületre – közölte a sportért is felelős alpolgármester, dr. László Győző.

A városvezető mellett természetesen Hazafi László, a Volvo Alpok Autó ügyvezetője és Kozma Norbert, a Kozma Szerszámáruház első embere is sok sikert kívánt a bajnoki szezont megkezdő SZKKA játékosainak.

Ugyancsak az SZKKA-tól érkezett hír, szerint Kadlicsek Zea személyében új játékossal bővült az NB I-es csapat kerete. A 20 éves játékos egy évre kölcsönbe érkezett a klubhoz a Siófok KC csapatától. A tavalyi jól sikerült együttműködés után idén a siófoki klub kérésére vettük kölcsön a fiatal játékost, aki jobbszélső poszton kap lehetőséget a hétvégén rajtoló szezonban. Kadlicsek Zea a múlt szerdai, Vác elleni edzőmérkőzésen 2 góllal már bemutatkozott a szombathelyi csapat színeiben.

Az NB I-es csapat új meze szombaton már tétmeccsen debütál. A szezonnyitó DKKA – SZKKA meccs szombaton 17 órakor kezdődik Dunaújvárosban. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!