Napra pontosan egy hónap után lép ismét pályára a címvédő Haladás csapata az élvonalbeli férfi futsal bajnokságban. A szombathelyiek számára mégsem teltek unalmasan az elmúlt hetek, hiszen a Veszprém elleni összecsapás után a nemzetközi hadszíntéren kellett bizonyítania Juan Ramon Calvo Rodriguez együttesének és könnyűszerrel jutottak a főtáblára a Bajnokok Ligájában.

Ezt követően a válogatott összetartása miatt csökkent létszámmal tudott dolgozni a zöld-fehér együttes, de az biztos, hogy a szezon első hazai találkozóján mindenképpen győzni akarnak. Egyrészt a legutóbbi évad aranyérmeseként szeretnék megvédeni címüket a szezon végén, illetve a Veszprém elleni nyitófordulóban – nagy csatát követően – vereséggel indították a szezont.

A hétfő esti összecsapás sem ígérkezik könnyűnek, hiszen a komoly játékerőt képviselő Nyírgyulaj látogat a Rohonci úti sportkompexumba. Intő jel lehet a vasi alakulat számára, hogy a Berettyóújfalu otthonában egyetlen góllal kaptak ki, míg a második fordulóban legyőzték a Veszprém együttesét és így az előkelő harmadik helyen állnak a tabellán.

Izgalomból tehát biztosan nem lesz hiány Szombathelyen sem. A szurkolók számára fontos információ, hogy a találkozót megtekinteni a helyszínen csak védettségi igazolvánnyal lehetséges (EESZT applikációval is) érvényes személyazonosító okmánnyal bemutató személynek, illetve 18 év alatti kiskorú gyermekének, vagy gyermekeinek. A belépés előtt az okmányokat a sportcsarnok biztonsági személyzete ellenőrzi. A sportcsarnokban nem kötelező a maszkviselés.

Haladás VSE – Nyírgyulaj Futsal
2021. szeptember 13. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!