A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 5. játéknapja nagy izgalmakat hozott, hisz a Király SE és a Sárvár nézett farkasszemet egymással, a döntetlenjüknek pedig leginkább Celldömölkön és Vépen örülhettek.

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, hatalmas fordulatokat tartogatott számunkra a hétvége rangadója, amely után 1-1 ponttal lett gazdagabb a Király SE és a Sárvár FC csapata.

Ennek leginkább két együttes örülhetett, hisz a hazai pályán aratott fölényes sikerének köszönhetően – pontegyenlőséggel ugyan – az élre állt a bajnoki tabellán a Vép, míg a Celldömölk beelőzte a Királyt, így a két éllovas mögött, 1 ponttal lemaradva a 3. helyről várhatják a folytatást. A Király és a Cell egyébként a hét során összemérheti majd az erejét a kupában.

Idegenben gyűjtögette tovább a pontjait a Répcelak együttese, akiknek egy kihagyott büntető is belefért Jánosházán.

Két vereség után ezúttal ismét 3 ponttal gazdagodott a hétvége során a Haladás-Zanat csapata, első idegenbeli győzelmüket aratták Egyházasrádócon a szombathelyiek.

Nem bírt egymással a Kőszeg és a Lukácsháza, ám ezekkel a döntetlenekkel a kőszegiek még nincsenek előrébb, igaz még nagyon sok van hátra a bajnokságból. A mérkőzés érdekessége, hogy a lukácsháziak kapusát – ,akit éppen Kőszegről igazolták a nyáron – a 42. percben kiállították, így több, mint egy félidőt játszott emberhátrányban a vendég alakulat.

Nagyon hasonló helyzetben van a Vasvár és a Szentgotthárd csapata, hisz mindkét együttes két vereséggel kezdte a szezont, amelyet egy győzelem és egy döntetlen követett, ám a hétvégén ismét pont nélkül kellett elhagyniuk a játékteret. A Vasvár hazai pályán a Körmend ellen maradt alul, míg a Szentgotthárd Bükön vérzett el.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!