Ahogy korábban beszámoltunk róla, felújítás zajlik, zajlott a Körmenden, a városi sportcsarnokban. A kivitelezés csúszása miatt előbb az emléktorna, majd a szezzon kezdetét jelentő ZTE elleni rangadó megrendezésre került veszélybe. Előbbit és utóbbit is orvosolnia kellett a frissen kinevezett ügyvezetőnek, így átmenetileg orvosolva van a probléma.

Ennek megfelelően a két klub megegyezését követően, a Magyar Kosárlabda Szövetség engedélyezése után szerdán nem a Rába-parti településen dobják fel a labdát, hanem Zalaegerszegen. A pályaválasztói jog felcserélésének eredményeként a visszavágóra, Körmenden december 27-én kerül sor. Érdekesség, hogy ez a találkozó dönt a Magyar Kupa nyolcas döntőjének esetleges főszereplőiről is.

A közel másfél hónapos felkészülés után a vasi piros-feketék szurkolóik bizakodóak a jó kezdésben. Nagy reményeket fűztek a szimpatizánsok Wesley Gordonhoz, aki kimagasló játékkal mutatkozott be, de sajnálatos sérülése miatt újabb légióssal kellett a vezetőknek feltölteni a keretet. Brandon Garrett érkezésével teljesnek tűnik a csapat, egyetlen kérdés, hogy a rövid idő ellenére sikerült-e az új játékost beépíteni?!

Antonis Constantinides vezetőedző irányításával készülő vasii kosarasok számára nem ígérkezik könnyűnek a Zalaegerszeg elleni találkozó. A zalaiak kerete szintén átalakult a nyári időszakban, ráadásul Németh Ákos személyében ex-körmendi hátvéddel erősítettek a kék-fehérek. Egy azonban biztos, hamisítatlan szomszédvári rangadóval indul a szezon…

Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend
2021. szeptember 22. – 17:30
Zalaegerszeg, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!