Minden kezdet nehéz, ez pedig annak ellenére is igaz, ha az ember épp a világ egyik, ha nem a legjobb játékosa vált országot és klubot. Lionel Messi eddig csupán két kapufát tudott elérni 3 mérkőzésén a PSG színeiben annak ellenére, hogy mindenki azt hitte, már az első perctől kezdve legendás lesz a Neymar-Mbappé-Messi hármas. Az vitathatatlan, hogy idővel biztosan belerázódnak majd a fiúk a játékba, ám egyelőre eléggé döcög a gépezet, hisz a BL-ben a Brugge otthonában nem tudott nyerni, míg a hétvégi bajnokin is csak nyögvenyelősen a párizsi alakulat. 

A hatszoros Aranylabdás argentin zseni ennek biztosan örült, hogy Icardi késői góljával meglett a 3 pont, annak viszont kevésbé, hogy honfitársa és edzője, Mauricio Pochettino a lecserélése mellett döntött.

„Mindenki tudja, hogy nagyszerű játékosaink vannak a harmincöt fős keretben – mondta Pochettino a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. – El kell döntenünk, hogy hogyan álljon össze a keret a mérkőzésekre, és döntéseket kell hozni a meccsek alatt arra is gondolva, hogy mi a jó a csapatnak és az egyes játékosoknak. Néhány döntés pozitív, vagy nem, de a vezetőedzők azért vannak az oldalvonal mellett, hogy döntéseket hozzanak. Lehet, hogy ezek nem mindenkinek tetszenek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bestoffootball (@bestoffootball) által megosztott bejegyzés

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!