Meglehetősen kemény időszak vár a címvédő szombathelyi futsal együttesre, amely egymás után játsza majd a találkozóit. A Bajnokok Ligájában is érdekelt Haladás az NB I-es pontvadászat nyitányát még elveszítette Veszprémben, azóta viszont egymás után két meccsét is megnyerte. Először a Nyírgyulajt győzték le a vasiak, majd a listavezetőt foszották meg veretlenségüktől.

A sikernek viszont akkor lesz még nagyobb értéke, ha az elkövetkezendő napokban sorra kerülő találkozókat is bezsebeli Juan ramon Calvo Rodriguez csapata. Először a férfi futsal NB I. ötödik játéknapját bonyolítják le hétfő este, amikor is az Újpest alakulata látogat a vasi megyeszékhelyre. Nem ígérkezik könnyű összecsapásnak az UTE elleni derbi…

Már csak azért sem, mert a fővárosi együttes meglehetősen kétarcú, ami az eredményességükön is meglátszik. A Berettyóújfalu elleni vereség kalkuláható volt, de a Veszprémben kapott hetes (7-0) alapos mélyütés volt. Ezen kívül akad győztes meccsük is a liláknak, akik a Kistarcsa mellett begyűjtötték a Nyírgyulaj gárdájának skalpját is.

Haladás VSE – Újpest FC-220VOLT
2021. szeptember 27. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!