Nincs megállás, gőzerővel készül a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes, amely a legutóbbi évadot megnyerve történelme során az első bajnoki címét ünnepelhette a legmagasabb osztályban. Az idei szezonban is szépen teljesítenek Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai, akik a veszprémi vereséget leszámítva valamennyi találkozójukat megnyerték.

A menetelés során az Nyírgyulaj, az Újpest és a listavezető DEAC is kénytelen volt fejet hajtani a vasi futsalosok előtt. Ennek a részsikernek akkor lesz igazán nagy szerepe az alapszakasz során, ha a második fordulóból elhalasztott találkozót is megnyerik Hajmásiék. Az Aramis az idei évet jól kezdte és mindig alaposan megnehezítették korábban is a Hali dolgát.

A Pest megyeiek legyőzték a Kistarcsa és a TFSE alakulatait, csak a Berettyóújfaluval és a DEAC együttesével nem bírtak az eddig lejátszott négy találkozójuk során. Amennyiben a Haladás szeretne fellépni a dobogóra feltétlenül mindhárom bajnoki pontot be kell gyűjteniük. Ráadásul több rivális is meglepő eredményeket produkáltak az elmúlt hetek során.

Egyedüli kérdés csupán az lesz, hogy a Haladás vajon bírni fogja-e erővel ezt az erőltetett menetet?! A honi bajnokság mellett ugyanis a Bajnokok Ligájában is érdekeltek a szombathelyiek. Az NB I. jelenlegi negyedik helyezettje tizenkét nap alatt négyszer is pályára lép – ezek közül az Aramis elleni derbi a második a sorban.

Haladás VSE – Aramis SE
2021. szeptember 30. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!