A mögöttünk hagyott hétvégén a teke Szuperliga soron következő fordulójában két vasi együttes nézett farkasszemet egymással: a Répcelak a Szentgotthárdot fogadta. 

Az összecsapását nem jó előjelekkel várta a Répcelak, ugyanis a Szeged elleni, múlt heti mérkőzésen részleges izomszakadást szenvedett ifj. Móricz Zoltán csapatkapitány, így az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy pályára tud-e lépni a hazaiak egyik kulcsembere.

A nyitó sorban a hazaiak részéről Bóka Róbert nem bírt a jól gurító, remek záró szettet produkáló Cserpnyák Martinnal, míg Horváth Zoltán visszafogottabb teljesítménnyel is megnyerte a párharcát a gotthárdi Düh András ellen, így 1-1-el zárult az első felvonás.

A második körben Bíró Patrik mindössze egy játszmát veszítve hozott pontot a Répcelaknak Karba Bálinttal szemben, Tóth Áron viszont idegőrlő csatában, 10 fával kikapott Cseh Bencétől, így a mindent eldöntő záró sor előtt 2-2 volt az állás, de 11 fa előnye a Répcelaknak volt.

A záró kör aztán egyértelműen a Szentgotthárdnak sikerült jobban: a sérülésből visszatérő répcelaki Molnár Pál nem tudta maga mögé utasítani a rutinos Pákai Zsoltot (545-572), az ifj. Móricz helyett pályára lépő Kuslics Gergelyt pedig Takács Tamás múlta felül (544-576), így végül a Thermalpark-Szentgotthárd VSE 6-2-es (3418-3370) győzelemmel zárta a napot.

A találkozó jegyzőkönyve ide kattintva elérhető. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!