Kifejezetten jól muzsikál a Haladás VSE élvonalbeli férfi futsal együttes, amely bár vereséggel kezdte a 2021/2022-es szezont, zsinórban négy győzelemmel már a tabella második helyén áll. A címvédő zöld-fehérek ráadásul gólzáporos siker mellett játszottak szoros derbiket is, ahol az idegek harcát és a vele járó három pontot a szombathelyiek zsebelték be.

Mivel a vasi alakulat a Bajnokok Ligájában is érdekelt, ezért az Aramis elleni – második fordulóból elhalasztott találkozónak köszönhetően – három naponta pályára lép Juan Ramon Calvo Rodriguez alakulata. A DEAC vagy épp az Újpest elleni győzelem nagyon fontos volt az alapszakasz korai szakaszában, hétfő este viszont egy kötelező győzelemnek számító találkozó vár a Halira.

A Kistarcsa gárdája újoncként vágott neki a szezonnak, de érezhető volt az eddigi lejátszott mérkőzéseiken, hogy még ismerkednek az élvonallal járókülönbségekkel. Ennek megfelelően pontot még nem szereztek a Pest megyeiek, ugyanakkor intő jel lehet a Haladás számára, hogy a klub vezetőedzője néhány nappal korábban lemondott, ami új lendületet adhat a játékosoknak.

Nem ígérkezik tehát könnyűnek a kötelező győzelmekhez sorolt Kistarcsa elleni összecsapás. Ugyanakkor sokat érhet a győzelem, hiszen a forduló nyitómérkőzését a DEAC vívta a Berettyóújfaluval, ahol 2-2-es döntetlen született, így amennyiben nyernek Dróth Zoltánék átveszik a vezetést 6. forduló végén a hajdúsági alakulattól az NB I-ben.

Haladás VSE – Kistarcsa Futsal
2021. október 4. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!