Kis szünet után folytatódik a férfi kosárlabda-bajnokság az Egis Körmend együttese számára is. Antonis Constantinides alakulata remekül kezdte az NB I-es pontvadászatot, hiszen az eddig lejátszott két mérkőzését egyaránt idegenben kellett megvívniuk. Ráadásul a Zalaegerszeg és az Oroszlány sem bírt a vasi piros-feketékkel, akik őrzik veretlenségüket.

A körmendi csarnok felújítása miatt egyelőre még nem láthatták a hazai szurkolók kedvenceiken hazai környezetben. A 4. forduló egyik rangadójának számító, Atomerőmű elleni derbit is idegenben, Pakson rendezik meg. A találkozó esélyesét nehéz lenne megjósolni, hiszen mindkét gárda kerete alaposan megváltozott a nyáron és a szezont is felemás előjellel kezdték.

Az Egis Körmend két sikerrel, veretlenül – a Falco és a DEAC mögött – a harmadik helyen áll. Ezzel szemben a Paks csapata három vereséggel kezdett. Az Alba és a Szolnok elleni, hazai környezetben lejátszott derbi után, Sopronban is fejet kellett hajtaniuk Kovács Ákoséknak. Nagy kérdés, hogy a szerda esti összecsapás során melyik arcukat mutatják a csapatok?!

Atomerőmű SE – Egis Körmend
2021. október 6. – 18:00
Szekszárd, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!