Ahogy beszámoltunk róla, a Haladás VSE együttese a második félidőben nyújtott magabiztos teljesítményével megnyerte a sereghajtó Kistarcsa elleni összecsapást. A vártnál talán nehezebben sikerült a három pontot begyűjteni, de egy edzőváltáson átesett ellenféltől dicséretes teljesítmény volt, hogy a nagyszünetben a címvédő otthonában vezessenek a Pest megyeiek.

Juan Ramon Calvo Rodrigueztől ezúttal több olyan játékos kapott lehetőséget, akiknek a korábbi találkozókon kevesebb játékperc jutott. A pályán lévő futsalosok mellett azonban a lelátón helyet foglalókra is nagy szükség volt, akik végig hajtották, űzték a címvédő alakulatot. Minden egyes gólnál szabályosan felrobbant a csarnok, ami tovább tüzelte a játékosokat.

Nem véletlen a végső siker, látva, hogy mennyi plusz erőt tudtak meríteni Dróth Zoliék a szurkolók szeretetéből. A lefújást követően pedig minden játékos lepacsizott a nézőkkel, ezzel megköszönve a segítséget. A legkitartóbb szurkolók pedig még közös képet is csinálhattak a címvédő egyesület futsalosaival.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!