Az elmúlt hetekben erőltetett menetben van a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttese. A legutóbbi szezon aranyérmese 12 nap alatt már a negyedik találkozóját vívja, ráadásul komoly ellenfelekkel szemben. Ezek közül a DEAC és a pénteken következő Kecskemét mindenképpen kiemelkedik. Már csak azért is, mert az alföldi alakulat hazai környezetben még veretlen.

A lejátszott találkozók közül sikerrel vették a Kistarcsa és az Újpest elleni derbiket, míg a Veszprém csapatával szemben értékes döntetlent értek el. A szezon során egyetlen vereséget jegyeznek, de a DEAC otthonába ritkán járnak nyerni a csapatok. Közben olyan nagy csapatok skalpját is begyűjtötték, mint a Berettyóújfalu vagy épp a Nyírgyulaj Futsal.

Ennek megfelelően hatalmas csata várható Kecskeméten, a házigazda csak két pontra van lemaradva a listavezető Haladás mögött. A szombathelyiek viszont mindenképpen szeretnék megőrizni első helyüket, így csak a győzelem lehetősége merül fel számukra. Pénteken a liga legtöbb gólját jegyző együttes látogat, a bajnokság legkevesebb gólját kapó alakulatához. Ez pedig tovább csigázhatja az érdeklődést…

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2021. október 8. – 19:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!