A koronavírus-járvány alaposan megtépázta valamennyi szakág versenynaptárját és felkészülési lehetőségét is. Erről talán a Controll SE kick-box és kungfu szakosztálya tudna leginkább mesélni. Ennek ellenére a kemény munka és az összefogás megmutatta, hogy érdemes dolgozni, aminek eredményét hétről-hétre az érmek sokasága bizonyítja is.

A legutóbbi hétvégén a Magyar Kickbox Szakszövetség szervezésében került megrendezésre a 2021. évi országos bajnokság. A Csongrádon megtartott erőpróbán a Controll Sportegyesület 9 fővel képviseltette magát a népes mezőnyben. Érdekesség, hogy a tét minden korosztályban és súlycsoportban induló számára nagy volt.

Egyrészt a legjobbak bekerülnek a magyar válogatottba, másrészt jogot szereztek az aranyérmesek, hogy részt vegyenek novemberben a montenegrói Budvában megrendezendő Európa- bajnokságon. Dancsó Zoltán tanítványai összesen 5 aranyat, 7 ezüstöt és 6 bronzérmet szereztek. Ennek megfelelően az egyesület 6 versenyzője 11 kategóriában szerzett indulási jogot.

EREDMÉNYEK:

Cadett 1.
Németh Alex Valter -37 kg
Light-c 3.hely Kicklight 3.hely

Kustánczi Dáriusz Leopárd -42 kg
Light-c 3.hely Kicklight 1.hely

Cadett 2.
Kovács Sára -46 kg
Light-c 3.hely Kicklight 2. Hely

Nagy Martina -50 kg
Light-c.2.hely Kicklight 2.hely

Németh Kristóf -57 kg
Light-c.2.hely Kicklight 2.hely

Ersing András
Light-c.1.hely Kicklight 1.hely

Junior
Pataki Barnabás -57 kg
Light-c.3.hely Kicklight 3.hely

Prikler Márk -74 kg
Light-c.1.hely Kicklight 1.hely

Ecker Dávid -84 kg
Light-c.2.hely Kicklight 2.hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!