A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulóját rendezték meg a mögöttünk hagyott hétvége során, ahol a csapatoknak a hideg idővel is meg kellett birkózniuk. Meglepetésekből és fordulatokból ezúttal sem volt hiány.

Jegyzőkönyvek

Ahogy a játéknap előtti beharangozónkban is megírtuk, a címvédő Sárvár mumusához látogatott, végül egy 96. percben szerzett góllal sikerült 1 pontot elhozniuk a Répcelak otthonából. Helyszíni beszámolók szerint paprikás hangulat uralkodott a mérkőzés utolsó másodperceiben, mivel a hazaiak szerint több szempontból is szabálytalan sárvári egyenlítő gól született.

Könnyedén nyert hazai pályán a Celldömölk és a Király SE csapata is, előbbi a Bük, utóbbi a Körmend együttesét múlta felül.

Ezúttal a Haladás-Zanat gárdája ellen szaladt bele egy csúfos vereségbe az újonc tápláni alakulat. A zöld-fehérek ezzel felzárkóztak az élmezőnyhöz.

Sokáig győzelemre állt, ám végül be kellett érje egy ponttal a Vasvár Egyházasrádócon, a kiesés ellen menekülő csapatok összecsapásán.

Szintén alsóházi rangadó volt a Kőszeg és a Szentgotthárd derbije, amelyen az első játékrész nem tartogatott túl sok izgalmat, ám a második etapban felpörögtek a csapatok, 4 gól született, valamint több sárga és egy piros lap is kiosztásra került. A három bajnoki pontnak végül a vendégek örülhettek.

Fordulatos meccset és végül vendég sikert hozott a Jánosháza és a Rábapaty hétvégi mérkőzése.

Hiába állt sokáig döntetlenre a Lukácsháza a Vép otthonában, a hajrában előbb egy büntetőből, majd akcióból is betalált a hazai csapat, amellyel végül meg is nyerték a találkozót.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!