Szombathely Város Önkormányzata Sport,-és Ifjúsági Irodája szervezésében, – a nagy sikert aratott augusztus végi torna folytatásaként – újra pályára szólították Szombathely város éltes halántékú amatőr teniszezőit.

A verseny főszervezőjétől, Palotai Zoltántól megtudtuk, hogy a szabadidős amatőr teniszélet felpezsdítése érdekében – Szombathely Megyei Jogú Város Sport-, és Ifjúsági Irodájának kezdeményezésére – rendszeres versenyzési lehetőséget biztosítanak az amatőr teniszezőknek a Késmárk utcai Savaria Tenisz Centrumban.

A szervezők a jelentkező teniszezőket ezúttal férfi egyes (korhatárok -50 és +50 év), valamint férfi páros (korhatárok -120 és +120 év) kategóriákba sorolták be. Palotai Zoltán azt is elárulta, hogy a közel 50 sportbarát részére ingyenes volt a versenyzési lehetőség, a teniszezőket Szombathely Város és a Savaria Tenisz Centrum uzsonnával vendégelte meg.

 

A verseny helyszínét biztosító impozáns létesítmény is nagyban hozzájárul az amatőr sportélet fellendítéséhez. A megmérettetés kiváló alkalmat adott a térvilágítás avatására. Szabó Péter, a Savaria Tenisz Centrum vezetője szombaton pár perccel 18 óra után kapcsolta be a villanyfényt, így a hétvégi versenyen már 6 salakos pályán teniszezhettek napnyugta után is. A beruházás részleteire hamarosan visszatérünk – a szerk.

Az amatőr teniszverseny eredményeit is oldalunkon olvashatják majd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!