Az ősz beköszöntével sincs megállás a kick-box versenynaptárában. Október első hétvégéjén Csongrádon adtak egymásnak randevút az ország legjobb fiatal bunyósai, akik hosszú felkészülés után léptek tatamira a győzelem reményében. A legjobbak az aranyérem mellé magyar válogatott kerettagságot és jogot is szereztek a közelgő utánpótlás Európa-bajnokságra.

A kiváló rendezésű tornára valóban népes mezőny gyűlt össze, hiszen 31 egyesület 407 nevezést adott le, így egy színvonalas eseménynek lehettek szemtanúi, akik kilátogattak a sportcsarnokba. Nem hiányozhattak a szombathely Agrobio Classic Kick-box Club fiataljai sem. Polgár Dávid kétszer is a dobogó legmagasabb fokára állhatott, míg Prácser Botond egy ezüst-, és egy bronzérmet szerzett.

– A versenyen nagyon jól szerepeltek utánpótláskorú versenyzőink. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Dávid és Botond remekül, a taktikai utasításokat betartva versenyeztek. Dávid mindkét szabályrendszerben megállíthatatlan volt. A döntőkben Ecker Dávidon kerekedett felül. Botond sajnos az egyik light-contact mérkőzésen bordasérülés szenvedett. Mielőbbi felépülést kívánok neki. Az utánpótlás magyar bajnokságon elért eredményeikkel bekerültek a válogatott keretbe és így részt vehetnek a 2021. novemberében megrendezendő utánpótlás Európa-bajnokságon. Bízunk benne, hogy Dávid hozza egész éves kimagasló teljesítményét és bízunk benne, hogy Botond addigra felépül sérüléséből és tatamira léphet. Gratulálunk versenyzőinknek – értékelt Mayer Gábor vezetőedző.

Eredmények:
Polgár Dávid
Kick-light junior -84kg 1.hely
Light-contact junior -84kg 1.hely

Prácser Botond
Kick-light junior -74kg 3.hely
Light-contact junior -74kg 2.hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!