A Nyíregyháza nem jól rajtolt az élvonalban, az újonc mind az 5 alkalommal vesztesen hagyta el a pályát, viszont 3 alkalommal is szoros meccset játszottak, JELENLEG SEREGHAJTÓK. Ugyanakkor a sárga-feketék valamennyi mérkőzésüket megnyerték és magabiztosan VEZETIK A TABELLÁT.

A Falco mai vendégei 83.4 pontot átlagolnak, ennek 78%-át légiósaik dobták. Legeredményesebb játékosuk Clarence Bryce jr. 22,4 pontot átlagolt eddig, ezzel a liga 2. legponterősebb kosárlabdázója.

Az 5 magyar bajnoki és 1 BL-meccs győzelmet elért szombathelyiek vezetőedzője optimistán várja a folytatást.

Nagyon örülök, hogy az elmúlt 2 meccsét is ilyen magas szinten tudtuk teljesíteni. Mai ellenfelünk már bebizonyította, hogy ne vegye őket senki félvállról. Maximálisan felkészülten várjuk az összecsapást, nem szeretnénk, ha megnehezítenék a dolgunkat. Ezúttal is saját játékunkra szeretnénk koncentrálni és bízom benne, hogy egy újabb remek hangulatú meccset tudunk játszani az Arénában – fogalmazta meg várakozásait a klub hivatalos közösségi oldalának Konakov mester.

A bajnokcsapat fiatal saját nevelésű játékosa, Sövegjártó Ábel szerint a hatékony védekezés, a lepattanók megszerzése és a gyors, pontos indítás lesz a győzelemre vezető kulcs.

A Falco KC Szombathely – Hübner Nyíregyháza BS meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!