A múlt hétvégén rögzített videóinterjút közösségi oldalunkon elsőként tettük közzé, ITT újra megnézheted! Ez azt jelenti, hogy a Savaria TC női csapata, miután az OB II-ben megnyerte saját csoportját, tavasszal már az OB I-ben kezdheti meg a csapatbajnokságot!

A képen balról jobbra Kenéz Kata, Puskar Katherina, Dr. Tóth Alexandra, Kiss Dorottya és Szabó Fruzsina látható. Tihanyi Luca, Dr. Kenéz Nóra, Miklós Dorottya hiányzik a képről.

Az eredmény értékét növeli, hogy valamennyi hölgy a Savaria TC saját nevelésű játékosa! Az edző Szabó Péter szakedző, a csapatvezető/kapitány pedig dr. Tóth Ferenc.

Ahogy a Szabó Péter klubelnökkel készített interjúból kiderült, a Savaria TC férfi csapata pedig az OB III-ban ért el 3. helyezést, így 2022-ben is ebben az osztályban folytatják, de a kitűzött cél már az OB II-be történő feljutás lesz.

A csapat tagjai: Szabó András, Németh Máté, Ifj. Szabó Péter, Donázy Bence, Farkas Tamás, Németh Szabolcs, Tihanyi Levente, Miklós Balázs, Horváth Noel, Benke Viktor és Horváth Flóri. Az edző Szabó Péter szakedző, a csapatvezető/kapitány Miklós Róbert.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!