Rendkívül eredményes időszakot tudhat maga mögött a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes. Juan Ramon Calvo Rodriguez csapata alig két hét alatt négy mérkőzést játszott és kivétel nélkül mind meg is nyerte azokat. Ráadásul igen komoly játékerőt képviselő alakulatokat sikerült ez időszak alatt két vállra fektetniük a szombathelyi futsalosoknak.

Elég csak a DEAC otthonában elért sikerre gondolni, amely a hajdúságiak veretlenségének, valamint a tabella első helyének elvesztését is jelentette számukra. Legutóbb pedig a dobogóért hajtó Kecskemét otthonából is sikerült elhozni a három bajnoki pontot. Ugyanakkor nem lehet teljes és felszabadult a játékosok, illetve a szurkolók öröme, hiszen komoly vezéráldozattal járt a zsúfolt menetrend.

Nagy Kevin személyében egyik ifjú titánját, a legutóbbi szezon felfedezettjét biztosan nélkülöznie kell a vasi alakulat mesterének. A támadó a Kistarcsa elleni találkozón szenvedett súlyos sérülést, felépülésére hosszú heteket kell várni. Soron következő ellenfelét aligha kell a zöld-fehéreknek bemutatni, hiszen a Berettyóújfalu csapata az ország egyik legerősebb keretével rendelkezik.

Bár a nyáron trénert is váltottak a hajdúságiak, más fronton is történt változás. A keret kialakítása során kevesebb légióst alkalmaz a Mezei Vill FC, ugyanakkor a célja a győzelem, majd a szezon végén a bajnoki cím visszahódítása lesz. Ennek megfelelően két rendkívül kemény csapat mérkőzik meg a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

MVFC Berettyóújfalu – Haladás VSE
2021. október 15. – 18:30
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!