Ceglédi VSE – AVUS 9-13 (1-5, 1-3, 5-2, 2-3)
Ceglédi Városi Uszoda, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, 4. forduló
Az AVUS gólszerzői: Csaba M. és Sági B. 3-3, Szőke Sz. és Németh L. 2-2, Baranyai Á., Kurucz B. és Szabó B. 1-1.
A szombati bajnokit kiválóan kezdte az AVUS, hiszen már az 1. negyed közepén 0-4 állt az eredményjelzőn. A 2. játékrészt is magabizosan hozták Csaba Mártonék, akik a nagy szünetben 2-8-ra vezettek.
Aztán megtorpantak az aligátorok, a 3. negyedet simán nyerte a hazai gárda, akik 3 gólra is fel tudtak zárkózni 6-9-nél, illetve 7-10-nél. A 4. játékrészben újra helyre állt a rend, Sági kétszer és Baranyai is betalált, így magabiztos 4 gólos szombathelyi siker született.
A meccs jegyzőkönyve ITT böngészhető.
A nem várt magabiztossággal megnyert összecsapás után a szombathelyi vezetőedzőnél éreklődtünk.
– Szerintem nagy fegyvertényt hajtottunk végre, végig vezetve tudtunk győzni a CVSE otthonában. Az elején jól játszottunk, aztán voltak problémáink, kevés ítéletet kaptunk, ezeket majd vissza kell néznünk – kezdte értékelését az AVUS mestere.
A CVSE – AVUS bajnoki statisztikája ITT olvasható.
Az AVUS szakvezetője a meccs után arra is felhívta a figyelmet, hogy az ilyen győzelmeket nagyon meg kell becsülni.
– Összességében nagyon örülök a sikernek, mert szerintem itt nagyon nehéz győzni, több jó csapat is meg fog Cegléden égni. Maximálisan, majdnem 100%-ban elégedett vagyok a fiúkkal. A megszerzett 3 pontot nagyon meg kell becsülnünk – zárta mondandóját Zoufal Norbert.
A hibátlanul a tabella 2. helyén tanyázó AVUS legközelebb október 30-án, a tabella 10. helyezett Neptun VSC otthonában, a fővárosi Hajós Alfréd uszodában száll medencébe. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!