Két, az NB II-es bajnokságban kiváló védekezéssel operáló csapat esett egymásnak a Haladás Sportkomplexumban a vasárnapi játéknapon. A vártnak megfelelően nem hozott sok gólt az összecsapás, azonban sokkal több is eshetett volna, hiszen a helyzetek száma ezt igazolná. Ugyanakkor aligha elégedetlen bárki a pályán elért eredménnyel, miután a Haladás 2-1-re legyőzte az Ajka csapatát.

Ez a siker pedig ezúttal is sokat ér! Egyrészt bebizonyították a játékosok, hogy a soroksári vereség csak egy kisiklás volt, másrészt a többi pályán is úgy alakult a forgatókönyv, hogy a szombathelyiek az élre álltak a 13. forduló után. Tóth-Gábor Kristóf és Monori Norbert találatai valóban élményszámba mentek, de nem lehet elfelejteni az együttes 12. játékosát.

Nem véletlenül tartják a Haladás szimpatizánsait, az ország egyik legjobb szurkolótáborának, akik hétről-hétre valódi katlant varázsolnak a vasi megyeszékhelyre. Ráadásul idegenbe is elkísérik kedvenceiket. Az Ajka elleni összecsapáson pedig végig buzdították a labdarúgókat és talán nem túlzás azt állítani, hogy minden tőlük telhetőt megtettek. A végeredmény mindenesetre őket is igazolja…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!