Rendkívül népes mezőny gyűlt össze az olaszországi Jesolóban, ahol a kick-box sportág képviselőinek legjobbjai gyűltek össze. Az idei világbajnokság is tökéletesen jól mutatja, hogy mennyire ki voltak éhezve a nézők és a versenyzők is az erőpróbára. A koronavírus-járvány miatti szigorú egészségügyi előírások betartása mellett zökkenőmentesen zajlott le a megmérettetés.

Ezúttal 65 ország, 1364 versenyzője 1536 nevezést adott le a két hetes rendezvénysorozaton. A Controll SE két versenyzőjének teljesítménye mindenképpen kimagasló, amelyről a lehető leggyorsabban számol be a Hungarysport. Szmolek Emanuel a felnőttek mezőnyében a -84 kilogrammosok között, light-c kategóriában bizonyult a legjobbnak, nem talált legyőzőre.

Hozzá hasonlóan a világ legjobbjának mondhatja magát az egyesület vezetője és szövetségi kapitányként is tevékenykedő Dancsó “Kicsi” Zoltán. Ő a masters kategóriában indult és bár másodlagos volt számára a verseny, mindent beleadva a -94 kilogrammosok mezőnyében lett aranyérmes. Dancsó Kicsi szintén a light-c mezőnyben vett részt a jesolói erőpróbán.

A szombathelyi különítmény további eredményeiről hamarosan külön cikkben számolunk be olvasóinknak!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!