Ahogy korábban beszámoltunk róla, az idei kick-box világbajnokságnak Olaszország adott otthont, amelyet 2021.10.15-24. között bonyolítottak le Jesolóban. A koronavírus-járvány miatt szigorú egészségyüi előírások betartása mellett lebonyolított rendezvény nagy sikerrel ért véget magyar és vasi szemponból egyaránt.

A világbajnokságra 65 ország, 1364 versenyzője lépett tatamira a győzelem reményében. A népes mezőnyben ott volt az Agrobio Classics Kick-Box Club versenyzője, Csejtey Gábor is, aki azzal a nem titkolt szándékkal érkezett Olaszországba, hogy minél fényesebb éremmel térhessen haza. Felkészítését Mayer Gábor vezetőedző segítette a tornát megelőzően.

Csejtey Gábor két szabályrendszerben vett részt a küzdelmekben. A pointfighting -63kg mellett illetve a light-contact -63kg kategóriában is bizonyított a szombathelyi sportoló. Előbbi kiírásban remekelt, hiszen a kategória világbajnoka lett, míg utóbbi szabályrendszerben lebonyolított versengésben az előkelő ötödik helyen fejezte be a küzdelmeket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!