A hétvégén ismét pályára lép az Egis Körmend együttese, amely a hazai közönség támogatását élvezve szeretne visszatalálni a siker felé vezető útra. Kifejezetten jól is kezdte az idei NB I-es kiírást a vasi piros-feketék, hiszen a Zalaegerszeg és a Sopron skalpját is begyűjtötték. Ezután viszont több vereség is becsúszott Ferencz Csabáéknak, ráadásul a mutatott játék sem volt mindig kiegyensúlyozott.

Ennek eredményeként a legutóbbi fordulóban még sereghajtó Nyíregyháza otthonában kivágott huszáros hajrá is kevésnek bizonyult, hiszen egy ponttal a nyírségi alakulat nyert. Jelenleg a körmendi csapat három győzelmet és három vereséget számlálva áll a tabella hetedik helyén a tizennégy együttest felsorakoztató Tippmix férfi NB I-ben.

Egyetlen hely és egyetlen győzelem választja el a vasi gárdát a soron következő ellenfelétől. A Pécsi-VSK VEOLIA meglehetősen szívós rivális lesz, hiszen a Szolnok és a Falco mellett a DEAC győzte le a baranyai különítményt. A szezon során pedig legyőzték az Kecskemét, az Alba és Sopron alakulatát is. Így mindenképpen javítania kell a Körmendnek a védekezésén is, amennyiben győztesen szeretné abszolválni a szombati találkozót.

Egis Körmend – Pécsi-VSK VEOLIA
2021. október 30. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!