Nagy reményekkel vágott neki a 2021/22-es labdarúgó szezonnak a Jánosháza VSE csapata, ám ez az ősz nem úgy sikerült számukra, ahogy azt eltervezték. A gárda 4 győzelem és 2 döntetlen mellett 9 alkalommal vesztesen hagyta el a játékteret, amely csalódást keltő eredményt: mindössze a 11. helyet érte számukra az őszi szezon végén. A miértekről Vágusz Arnold számolt be nekünk félévi értékelésében.

A nyár folyamán történtek változások a keretben:
Érkezett: Szabó Tibor, Laczi Balázs (mindketten Zalaerdőd SE), Péter Márk (Sárvár FC), Kiss Ádám (Pápa), Bognár Adrián és Sági György (Tapolca), Sztojka Olivér (Adorjánháza)
Távozott: Manganelli Attila és Huszár Tamás (mindketten Tápláni KSK), Závecz Erik (Vitnyéd)

“A csapat a 3 távozót leszámítva egyben maradt, illetve az erősítések is jól sikerültek. Nyáron a felkészülési időszak közepén történt az edzőváltás. A felkészülés alapján bizakodva vártuk az őszt Jánosházán. A csapat a legjobb hatba kerülést tűzte ki maga elé célul. A bajnoki rajt nem úgy sikerült, ahogy neki vágtunk a szezonnak, nagy aranyú vereség a Király SE ellen idegenben. Majd a második fordulóban sikerült javítani egy hazai győzelemmel. Ezután egy újabb nagy aranyú vereség Vép ellen. Nem ilyen kezdésre számítottunk.

Ahogy haladtunk előre az időben, úgy csökkent az edzéslátogatottság (iskolai, munkahelyi elfoglaltság), valamint megnőtt a sérültek száma is. A legérzékenyebb Niksz Tamás kiesése volt (szeptember végétől nem tudott pályára lépni), aki 7 góljával meghatározta a csapat játékát, kiválása érzékeny veszteség volt.

Hétről – hétre változtatni kellet az összeállításon, sokszor az egyéni teljesítményekkel tudtunk csak eredményesek lenni.

A tavasz során mindenképpen szeretnénk előre lépni eredményességben és játékban egyaránt. Próbálunk igazolni, de ez a téli időszakban nem egyszerű. Bízunk benne, hogy sérültjeink is felépülnek, és tavasszal egy sokkal masszívabb Jánosházát láthatnak szurkolóink.”

TABELLA

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!