Véget ért a Répcelaki SE Bajnokok Ligája szereplése, miután az elveszített odavágó után hazai környezetben sem sikerült legyőzniük a Neumarkt tekecsapatát.

Bajnokok Ligája visszavágó keretein belül látta vendégül a Neumarkt csapatát a Répcelaki SE gárdája. Az odavágón elszenvedett sima vereség után óriási bravúr kellett volna a vasiaktól a továbbjutáshoz, amely végül nem sikerült, de a kilátogató szurkolók végig egy hangulatos és jó mérkőzést láthattak.
Az első körben Molnar Pál Zavarko Vilmostól kapott ki 543-674, míg Tóth Áron egy szorosabb mérkőzésen 575-589 Righi Georg-tól.
A második sorban Móricz Zoltán és Horváth Zoltán játszott két nagyon színvonalas párharcot: Móricz Zoltán ugyan minimális különbséggel, de sajnos vereséget szenvedett Egger Armin-tól 603-611 arányban, míg Horváth Zoltán a nap legjobb hazai eredményével itthon tartotta a pontját, 639-577 arányban.
A záró körben Bóka Róbert és Bíró Patrik igyekezett még kozmetikázni az eredményen, előbbinek azonban sajnos ez nem jött össze Kiss Tamás ellen (543-664), ám
Bíró Patriknak sikerült megszereznie a vasiak második pontját (601-560), ezzel a végeredmény 6-2 lett a vendégek javára.
Fotó: Facebook/Répcelaki SE Teke szakosztály

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!