A koronavírus-járvány miatt meglehetősen felforgatott év jutott a Westside TSE táncosainak, akik versenyen alig tudtak részt venni. Ennek ellenére alkalmazkodtak a helyzethez az oktatók és a tanulók is, aminek eredményét a hétvégén a szélesebb közönség előtt prezentálták is. Volt minden, ami egy karácsonyi gála előadáshoz szükséges: látvány, taps, örömtánc.

Ráadásul úgy állították össze a szervezők a programot, hogy annak legyen egy ritmusa, az elemek egymára épüljenek és még a ritmus, illetve a dallamvilág se ütközzön egy-egy blokk során. Vincze Csaba, a Westside TSE vezetője elmondta, hogy keményen dolgoztak a gyerekek és mindenki nagy örömére sikerült megvalósítani ezt a rendezvényt, ami mindenkinek tartogatott meglepetéseket.

Bár a tavalyi esztendőben nem lehetett megtartani a karácsonyi gálát, idén dupla oka is volt ünnepelni a résztvevőknek, ugyanis ez volt a 15. ilyen rendezvény az egyesület életében. Ez pedig minden jelenlevő életében fontos állomás. A táncosoknak, hogy egy családias közösségben dolgozhatnak, illetve a szülőknek is, akik ilyenkor testközelből láthatják a gyerekek kemény munkájának eredményét.

A karácsonyi gála fontos része volt, hogy külön ajándékkal meglepjék azokat a fiatalokat, akik néhány hete Zalaegerszegen értek el egy rangos versenyen első helyezést. Kulcsár Laura mellett Vincze Csaba is gratulált a gyerekeknek, akik a győztes előadást prezentálták a színpadon – természetesen hatalmas vastapsot kaptak a jelenlévő szülőktől.

Az egészségügyi előírások betartása mellett az egyesület valamennyi tanulója, kétszáznál is több kis táncosa lépett a világot jelentő deszkákra, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A Falco kosárlabda mérkőzések szüneteiben látható cheerleaderek is visszaköszöntek egy előadás erejéig, valamint az ünnepi alkalomra karácsonyi hangulatot megidéző táncos-zenés előadás foglalta keretbe a rendezvényt. Jövőre, veletek, ugyanitt…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!