Németh Szabolcs vezetőedző és csapata kiváló őszt produkált és az előkelő 4. helyen várja a Merkantil Bank Liga január végi folytatását. A mester tiszteli az ünnepi hagyományokat.

A Karácsonyt, mint a legtöbb keresztény magyar állampolgár, mi is a családdal együtt ünnepeljük. A menü a tradicionális karácsonyi ételekről szól. Nem hiányozhat az ünnepi asztalról a halászlé, a töltött káposzta, a pulyka és természetesen nem maradhat el a finom bejgli sem.

 

Németh Milánéknál már 23-án feldíszítették a karácsonyfát.

– A gyerekek már nagyon karácsonyi hangulatban voltak a szenteste előtt is, sokat énekeltek, rajzoltak. Szenteste szarvaspörköltet készítettem nővéremek párjával közösen, ők egyébként halászlé specialisták, ők azt fogják szolgáltatni. Szüleim is készülnek, ha jól tudom kacsa lesz a porondon, de mindenki hozza magával, amit ilyenkor készít. Szenteste hozzám jön a Jézuska. Együtt lesz a nagy család, meghitt beszélgetős este lesz. Aztán, Karácsony napján, ha minden jól megy, vendégségbe megyünk. Karácsony másnapját pedig otthon, pihenéssel, játékkal töltjük a gyerekekkel.

Predrag Bosnjak és családja január 6-7-én tartja a karácsonyt.

– A mostani ünnepnapokat Szabadkán és Palicán töltjük a családdal. A mi hagyományaink szerinti karácsonyt január 6-7-én ünnepeljük majd Szombathelyen.

 

Devecseri Szilárdék szúk családi körben töltötték a szentestét.

– A Karácsonyi ebédre a szülőket, nagyszülőket látjuk vendégül. Feleségem elég sok mindent szokott főzni, lesz húsleves, vörösboros marharagu, kacsacomb, sült csirke és gombás-tejszínes pulykamell is.

 

Kállai Kevin az ünnepek alatt sem feledkezik meg a fociról.

– A családdal és a barátnőmmel wellneszezéssel töltjük az ünnepnapokat. Igyekszünk sokat pihenni, majd nekiállok a klubtól kapott otthoni feladatoknak. 

 

 

Horváth Rajmund pedig már Karácsony előtt megkezdte az erősítő programot.

A családommal és a barátnőmmel töltöm az ünnepeket, de megyünk a családtagokhoz is vendégségbe és lehet, hogy a két ünnep között elmegyünk Budapestre is pár napra. Összességében jól telnek az ünnepnapok, már megkezdtem és végzem a klubtól kapott erősítő programot is. 

Monori Norbert is sok pihenést tervez.

Természetesen a családommal töltöm az ünnepeket. Tudom, hogy sok finomság kerül majd az ünnepi asztalra. Aktív pihenést terveztünk és bízom benne, hogy pár napos belföldi üdülést is sikerül összehoznunk. 

 

A Szombathelyi Haladás január elején kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra, az első bajnoki meccset január 30-án Győrött játsszák a zöld-fehérek. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!