Halász Bence: december 24-én délelőtt még edzettünk, utána utaztam haza Jánoshalmára. A családommal töltöm az ünnepnapokat, szerencsére még a testvérem is haza tudott jönni Lengyelországból. A menüben mákosguba és halászlé, valamint sokféle finomság és édesség szerepel. 

 

Gyurátz Réka: a Szenteste délelőtti edzést követően kaptunk egy kis pihenőt. Úgy alakult, hogy a karácsonyt egy hotelben töltjük. A menü nem tudom, hogy mi lesz, de biztos hogy nem fogunk csalódni és sok finomság kerül az ünnepi asztalra.

 

Rába Dániel: már lassan 4 éve elköltöztem otthonról, de a Karácsonyt a család nélkül el sem tudom képzelni. A mostani ünnepnapok azért egy kicsit mások mert, mert hozzám költözött az öcsém is és 23-án én főztem itthon, ekkor tartottunk egy elő Karácsonyt. Majdnem minden nap főzök, de kacsát még nem sütöttem, így az lesz a menü. A 24-i  délelőtti edzés után egyből ment az egész család Kőszegre “megmászni” az Írott-kőt (nálunk ez a családi hagyomány). Délután, az estebéd hagyományosan a vörösboros marhapörkölt, burgonyagolyókkal és áfonyalekvárral. Utána jött az ajándékbontás, azután általában társasozunk, vagy filmet nézünk közösen. Másnap a nagyszülőket látogatjuk meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!