Ezúttal sem fognak unatkozni azok, akik mozgással szeretnék búcsúztatni az óévet. Varga Roland és a Skorpió Box Club ugyanis gondoskodik mindenkiről, aki szeretne hódolni kedvtelésének. Ezúttal a közös edzés és barátságos bemutató mérkőzések is színesíteni fogják a programot, emellett különböző küzdősportok jeles képviselői is tiszteletüket teszik a rendezvényen.

December 28-án, Velem-Novákfalván adnak egymásnak randevút az ökölvívók. A program színvonalát öt magyar, három osztrák és egy-egy szlovák, illetve szlovén egyesület bokszolói emelik, akik a ringben összecsapnak. Emellett karatékák és a brazil jiu-jitsu sportág képviselői is kesztyűt húznak és mérik össze tudásukat a ringben.

A délután 16 órakor kezdődő Évadzáró Sportnapra szeretettel várják a szervezők valamennyi korosztályt, akik akár versenyzők, akár hobbista, de teljesen amatőrök is csatlakozhatnak, akik a karácsonyi nagy falás után mozogni szeretnének. Ebben segítségükre lesznek a szakedzők is. A rendezvény a Skorpió Box Club szervezése és égisze alatt bonyolítják le.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!