Utánpótlás és felnőtt szinten is sikert sikerre halmozott 2021-ben a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület, amely történetének legfényesebb esztendejét zárta. STEEL szakágban csapatbajnoki aranyérmeket tehettek a vitrinbe, de egyénileg is fantasztikusan sikerült a szezon. Nem is volt kérdés, hogy a sportkarácsonyon az egyesületet is díjazta Szombathely város vezetése.

Az elismerést a klub elnöke, Csóka András vette át és köszönte meg mindenkinek a segítségét, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen magasságokba jutott az SZDCSE. Ugyanakkor interjúnkból kiderül az is, hogy ezek a sikerek egyben mérföldkövek is, amelyek meghatározóak lesznek a jövőt illetően. Fontos, hogy a taglétszám bővítése mellett töretlenül fejlődjenek az igazolt versenyzők.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy évről évre több, saját rendezésű és lebonyolítású tornát rendez az egyesület, akkor borítékolható, hogy a klub igyekszik minden feltételt biztosítani a versenyzők számára. A többi pedig már a sportolókon múlik és akkor biztosak lehetünk, hogy 2022-ben is újabb fényes érmekkel bővül az SZDCSE amúgy sem kicsi repertoárja.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!