Egy könnyed röplabda-tornára minden sportbarátnak kedve lenne, akkor is, ha az épp december 30-ra esik. A városi Sport és Ifjúsági Irodának támogatásának köszönhetően egy hamisítatlan röplabda-tornával fejeződött be az év a szakedzők számára, amelyre szép számmal érkeztek rivális csapatok, ezzel emelve a rendezvény színvonalát.

Bár betegség és sérülés is megnehezítette a szervezők és a résztvevők létszámát, de panasza aligha lehetett bárkinek. Kiváló mérkőzéseket játszottak a csapatok a Sugár úti sportcsarnokban kialakított pályákon. Az előzetes forgatókönyv alapján először két csoportban kellett körmérkőzések során bizonyítani az együtteseknek, ezt követően következett a helyosztó.

Hogy a színvonalat se felejtsük, Sopronból, Tatabányáról és Lentiből is érkeztek játékosok, akik MIX kategóriában bizonyítottak. A kiélezett mérkőzések során remekelt a házigazda Szombathelyi Sportiskola edzőire épülő SzoSI Edzők csapata. A rendkívül izgalmas és fordulatokban gazdag találkozókat követőenvégül meg sem álltak a tornagyőzelemig.

A rendezvény zárásaként közös falatozással, eszmecserével és köteletlen beszélgetéssel búcsúztak egymástól, valamint az óévtől a főszereplők. A szervezést dicsérendően valamennyi csapat pozitív visszajelzése csak megerősíti a tényt, miszerint Vas megyében nagyon szeretik nemcsak a röplabdát, de a kiváló szervezésű, baráti hangulatú tornákat is.

(Forrás és Fotó: Koko Röpisek Facebook oldal)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!