Talán még a legvérmesebb álmaikban sem gondolták volna az Egis Körmend szurkolói november végén, hogy alig másfél hónap leforgása alatt mennyire előkelő helyen fognak állni kedvenceik. Több vereség elszenvedése mellett Mócsán hiánya és egy légióscsere is nehezítette Antonis Constantinides vezetőedző munkáját. Úgy tűnik, hogy a csapat végre összeállt és ez már az eredményességen is meglátszik.

Leginkább a védekezésben látható óriási fejlődés, több találkozón ez volt a vasi piros-feketék sikerének záloga. Ennek köszönhetően zsinórban hat győzelmet jegyeztek a Rába-parti kosarasok és több rivális legyőzése után már az NB I-es bajnokság harmadik helyén állnak. Január 8-án pedig folytathatja eredményes menetelését és a pontok gyűjtögetését.

Szombat este, hazai környezetben lépnek pályára Ferencz Csabáék és a szebb napokat látott Atomerőmű ellen folytatná sikeres szériáját. Kendrick Brown játékára épülő ASE legutóbb Sopron ellen szenvedett egy pontos vereséget, ugyanakkor a Körmend számára intő jel lehet a legutóbbi találkozójuk. Akkor Pakson az Atomerőmű 106-87-re győzték le a vasi együttest.

Egis Körmend – Atomerőmű
2022. január 8. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!