Nincs megállás, hiszen hétről-hétre újabb versenyeket rendeznek a Szombathelyi Műjégpályán. A városi Sport és Ifjúsági Iroda kitartó szervezőmunkájának eredményeként immár 35. alkalommal bizonyíthatnak a jeges sportok szerelmesei különböző számokban. A Színes Mikulások és a Jégkarnevál városa ezúttal a Családi Jégnapra várta az érdeklődőket, akik nem is maradtak otthon.

Az eredetileg kiírt időpontban már zsúfolásig tömve volt a parkoló, az öltöző és természetesen a jég is. Senki nem akart otthon maradni, pedig a hőmérő higanyszála ezúttal végig 0 fok alatt volt. Ez azonban senkit nem zavart, hiszen minőségi mozgásból ezúttal sem volt hiány, ráadásul a programnak megfelelően már nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is bizonyíthattak.

A jeges napon a fakutya is előkerült, amely évről-évre újabb versenyfeladatokban játszik kiemelt főszerepet. Ezúttal sem volt másként. Szlalomozásban kellett minél gyorsabban megtenni a távolságot és nemcsak az időeredményre kellett figyelni, hanem a bójákra is, amelynek érintése büntetőpontot vont maga után. Így már minden adott volt a vérbeli versengéshez.

A szülők talán még nagyobb hévvel veselkedtek a feladatnak: apa és anya együtt illetve külön-külön is tolhatták kategóriánként a fakutyát. Az eredeti tervezett forgatókönyvhöz képest jócskán belenyúlt a délutánba az eredményhirdetés. Egy igazán élménydús napot zárt ezúttal is a műjégpálya, ahová legközelebb pénteken lesz érdemes kilátogatni az olimpiai ötszám újabb állomására. Január 15- én 14 órakor az Akadályversennyel folytatódik a 35. Jégszezon.

EREDMÉNYEK

Anya gyermekével
1.Szabó-Böröndi Andrea-Szabó Dominik
2. Bagoly Andre-Bagos Boglárka
3. Nemesi- Mitterstiller Nóra- Csenge lányával

Apa gyermekével
1. Nemesi Gábor-Letti és Csenge lányával
2. Csóka Szabolcs- Elizával
3. Horváth László- Csengével

Anya két gyermekével
1. Nemesi- Mitterstiller Nóra Lettivel és Csengével
2. Bagoly Andrea- Adéllal és Boglárkával
3. Takács Szilvia- Benedekkel és Dániellel

Apa két gyermekével
1. Bánfi András- Mirkó és Alex fiával
2. Raffai Roland- Mórral és Húgóval
3. Nemesi Gábor- Csengével és Lettivel

Anya-apa (két szülő) két gyermekével
1. Nemesi-Mitterstiller Nóra- Nemesi Gábor három lányával Csenge- Letti- Míra
2. Büki Judit- Büki Dániel Emma és Lilien lányukkal
3. Kónya Laura- Horváth László Csenge és Bálint gyermekükkel

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!