December 4-én rendezték volna az alapszakasz 10. fordulójában a Kanizsa – AVUS rangadót, ám a vendéglátó csapat játékosainek megbetgedése miatt a találkozót a hazaiak kérésére a szövetség elhalasztotta. A január 29-i 12. fordulóval folytatódik a férfi vízilabda OB I/B-s pontvadászat, ám a 2 rivális már egy héttel korábban medencébe száll és bepótolja a várva-várt rangadót.

Az éllovas és hibátlan KSI mögött az egy-egy verséggel álló AVUS a második, a Kanizsa a 3. helyen várja a zalai ráúszást.

A szombathelyiek felkészülése 3 hete kezdődött meg, az edzéseken nyújtott teljesítménnyel Zoufal Norbert vezetőedző elégedett. A szakember szerint óriási csata várható, de a szombat délelőtti meccs végkimenetele megjósolhatatlan.

– A felkészülés jól sikerült, mindenki elvégezte a kiszabott feladatokat. Apróbb sérülésekkel küzdüttünk, főleg az utánpótlás korú játékosaikat érintették ezek a kellemetlenségek. A kanizsa ellen azt várom, hogy a teljes négy negeyed alatt mindenki tegye ki a szívét és rangadóho zméltó módon játsszon. Az összecsapás 3 esélyes, bárki győzhet, de döntetlen is lehet a végén – fogalmazott az AVUS szakvezetője.

A Kanizsa – AVUS rangadó szombaton 10.30-kor kezdődik. Hajrá, AVUS!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!