Alaposan rájárt a rúd a szombathelyi futsal együttesre az elmúlt időszakban. Sérülések és a koronavírus-járvány is alaposan megtizedelte a címvédő Haladás csapatát, amely legutóbbi három NB I-es találkozóját – nagy csata végén – elveszítette. Ugyanakkor stabil és kiegyensúlyozott őszi menetelésének eredményeként továbbra is élen állnak a vasi zöld-fehérek.

Hétfő este az utolsóalapszakasz fordulót bonyolítják a férfi élvonalban és pontelőnyét megőrizve, az első helyről kezdené a rájátszást Juanra Calvo gárdája. Ehhez azonban a legjobb tudásukra lesz szükség, hiszen a 18. fordulóban a TFSE-BeStrong ellen bizonyíthatnak a szombathelyi futsalosok. A derbit a Vasas otthonául szolgáló Sterbinszky Amália csarnokban rendezik meg.

A vendégek azért is bizakodhatnak, hiszen a fővárosi riválisuk kisebb hullámvölgyben vannak. Bár gólzáporos találkozókat játszott a TFSE, legutóbbi öt mérkőzését kivétel nélkül elveszítették és az NB I-es bajnokságban a legtöbb kapott góllal is ők rendelkeznek. Ennek fényében akár lehetne úgy is fogalmazni, hogy a vendégek számára kötelező lesz begyűjteni a győzelmet.

TFSE-BeStrong – Haladás VSE
2022. január 31. – 20:30
Budapest – Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!