A hétvégén ismét pályára lépnek hazánk élvonalbeli kosárlabdázói, hiszen az NB I-ben újabb játéknapot bonyolítanak. Az újra felszállóágba került Egis Körmend ezúttal idegenben bizonyíthat. Egy hosszú utat követően a felemás eredményekkel rendelkező Pécs otthonában gyarapíthatja bajnoki pontjainak számát – amire nagy szüksége is van a vasi együttesnek.

A legutóbbi fordulóban hatalmas csatában nyert a Körmend, amely a Nyíregyháza skalpját begyűjtve zsinórban második győzelmét aratta és szilárdította meg helyét a tabella negyedik pozíciójában. Antonis Constantinides együttesénak a Pécs ellen is kemény védekezésre kell építenie játékát, hiszen a baranyai kosarasok kellemetlen stílust képviselnek. Ezt ősszel már megtapasztalhatták Ferenczék.

Ivosev ponterős játéka végül hatástalannak bizonyult, mert a vasi piros-feketék 84-71-re diadalmaskodtak. Hasonló játékra lesz szükségük a Lauber Dezső sportcsarnokban is, amennyiben szeretnék befogni a szenzációs sorozatot futó Sopron csapatát, amely egyetlen ponttal és hellyel előzi meg a Körmendet. Bár a Pécs legutóbbi négy meccsét elveszítette, biztosak lehetünk benne, hogy mindent megtesznek a javításért…

Pécsi VSK-VEOLIA – Egis Körmend
2022. február 5. – 18:00
Pécs, Lauber Dezső sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!