Nem mindennapi eseménynek adott otthont Szombathely, ahol a küzdősport szerelmesei egy rendhagyó szemináriumon vehettek részt. Korosztálytól és nemtől függetlenül érkeztek az érdeklődők a Haladás Sportkomplexumban található judo terembe, ahol bemutatóra, edzésre is sor került. A program legizgalmasabb része mégis Lakatos Sándor szemunáriuma volt.

A fekete öves brazil jiu-jitsu mester nemzetközileg elismert szakértőnek számít, ennek köszönhetően volt hatalmas igény a rendezvényre. Jelenlétével megtisztelte az eseményt Fábián Melinda, akinek a neve ismerős lehet a küzdősport kedvelőinek. A tehetséges bunyós már a világ egyik legismertebb szervezetében, az UFC-ben is megmutatta tudását.

A szeminárium hosszas előkészítő munkálatokat követően valósulhatott meg. A rendezvény szervezője Őze-Guth Szilvia és Guzsván Péter volt. Utóbbi neve szintén ismerősen csenghet, hiszen honi és nemzetközi porondon is bizonyított már. Az MMA edzőként és profi MMA harcosként ismert sportoló Vas megyében többször lépett ringbe.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!