Utolsó tétmérkőzését január végén játszotta a Haladás VSE, amely bajnoki címvédőként vágott neki az idei szezonnak. Az ősszel végig kiválóan játszott és már utcahossz előnye is volt a szombathelyieknek, mégis a január inkább a betegségről és a foghíjas keretről marad emlékezetes a szurkolóknak. Még Vidák Balázst is be kellett vetnie az élvonalbeli csapatnak.

A pontelőnye végig megmaradt a vasi alakulatnak, sorsa pedig a saját kezében volt a TFSE elleni, utolsó alapszakasz meccsen, amelyet 7-5-re meg is nyert. Ennek megfelelően az élről vághat neki a rájátszásnak, amelyben öt együttes vesz részt. A nagy hajrának és körbeveréseknek köszönhetően az utolsó kör döntött a végső helyezésekről, illetve arról, hogy ki jut a felső-házba.

A címvédő mellett a legutóbbi döntőben érdekelt Berettyóújfalu, valamint a Veszprém, a DEAC és némi meglepetésre az Újpest FC vághat neki az érmes pozíciók megszerzéséért. A Haladás hat egységgel kezdi a pontvadászatot, ráadásul a Veszprém otthonában bizonyíthat péntek este. A sors furcsa fintora, hiszen a két együttes az alapszakasz első körében is a Március 15. Sportcsarnokban kezdte a szezont.

Ezúttal viszont minden megszerzett pontnak nagy jelentősége lesz a végelszámolásnál, ezért mindkét gárda győzelmi kényszerben lép pályára. A már említett szezonnyitón egyébként a veszprémi futsaljátékosok örülhettek, egy végletekig kiélezett rangadón, csak egyetlen góllal bizonyultak jobbnak. Nagy kérdés, hogy pénteken ki fog örülni a lefújást követően?!

Veszprém Futsal – Haladás VSE
2022. február 11. (péntek) – 18:30
Veszprém, Március 15 Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!