Ha a táblázatra tekintünk, akkor a papírforma vendég sikert ígér, hiszen a hazai ASE Paks együttese 6 győzelemmel és 16 vereséggel a 14., utolsó helyet foglalja el a tabellán, míg a sárga-feketék 18 győzelemmel és mindössze 3 vereséggel magabiztos előnnyel állnak az 1. helyen és öles léptekkel haladnak az alapszakasz győzelem felé.

A paksiak legjobbja, Kendrick Brown 17 pontot átlagol meccsenként, ugyanakkor csapatuk az eddigi fordulók során 5 alkalommal kapott 75 pontnál kevesebbet, akkor pedig győzniük is sikerült. A novemberi első meccsen nagyon magabiztosan 20 ponttal győzte le a Falco mai vendéglátóját.

Az összecsapás előtt a szombathelyi klub közösségi oldalán mondta el várakozásait Milos Konakov vezetőedző.

– Az őszi meccsünk óta edzőt és 3 légióst is cserélt az Atom, szóval biztosan más lesz a mai találkozónk. Igaz, hogy nincsenek a legjobb formában, de a sorsolásuk sem volt egyszerű az elmúlt hónapban. Biztos, hogy ég bennünk a bizonyítási vágy és győzni akarnak, de nekünk csak a saját játékunkkal szabad foglalkozni. Biztató csapatunk teljesítménye, ha ma is hasonló jókat látok a fiúktól, mint az elmúlt hetekben, akkor a siker sem marad el – fogalmazott a Falco mestere.

Fontos információ lehet a Falco-drukkereknek, hogy az ASE Csarnokba vendégszurkolókat 80 főig tud beengedni a paksi klub. A vendégszurkolói busz, illetve akik autóval jönnek, oldalt a csarnok mellett tudnak parkolni és külön vendégbejáraton, hátul, a szektorukhoz legközelebb tudnak belépni a sportcsarnokba. Külön büfét és mosdót is biztosítanak a paksiak.

Az ASE Paks – Falco meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!