A remek időben, a Sport és Ifjúsági Iroda szervezésében – a SZOVA Nonprofit Zrt. munkatársainak köszönhetően – nagyon jó állapotú jégen sikerült megrendezni a versenyt.  Ezúttal is 30 perces közös bemelegítéssel hangolódtak a versenyzők Varga Jenő versenyigazgató vezetésével. Az amatőrök versenyén minden korcsolyázónak másfél perc idő állt rendelkezésre, hogy bemutassa tudását.

A látványos koreográfiák és a műkorcsolya sportág alapgyakorlatai mellett igazi látványosságot nyújtott a felnőtt férfiak versenye, ahol a három érmes fantasztikus látványos extrém sportos elemeket is bemutattak. A fékező műsoruk külön kiemelkedett a rendezvényen, ahol a különböző fékezésekkel kápráztatták el a nézőket és a sporttársakat egyaránt.

Érdeklődésünkre Varga Jenő kiemelte, hogy a korcsolya tudás mellett a játékos szórakozás és szórakoztatás is fontos szerepet játszott. A verseny különlegessége az volt, hogy a gyerekek benevezhették szüleiket a versenyre, a kezdeményezés pedig nagyon jó ötletnek bizonyult.

Eredmények:

Alsósok:

Lány: 1. Ódor Polett, 2. Nemesi- Mitterstiller Letti, 3. Nemesi- Mitterstiller Csenge.

Fiú: 1. Katona Benett, 2. Kovács Áron, 3. Pásti Boldizsár.

Felsősök:

Lány: 1. Stummer Johanna, 2. Csóka Eliza, 3. Ambrózi Eszter.

Fiú: 1. Novák Máté, 2 Imrei Patrik, 3. Tóth Áron.

Középiskolás:

Lány: 1. Molnár Enikő, 2. Németh Irén, 3. Varga Mirtill.

Fiú: Andrásdi Zénó, 2. Putz Kornél, 3. Ódor István.

Felnőtt:

Nők: 1. Pap Laura Kinga és Morva Judit 2. Horváth Eleonóra.

Férfiak: 1. Nagy István és Gáspár Péter 2. Kelbert Patrik.

Február 26-án, szombat délelőtt 10 órakor ,,Jég veled” címmel szezonzáró Jéggálát szervez a Szabadidősport Szombathely Az eseményre történelmi jelmezekbe öltözött gyerekeket és felnőtteket egyaránt várnak.  Ez lenne Magyarország első Történelmi Jégkarneválja, mert Varga Jenő megint „kifőzött” valami jót!

Szombathely így szeretlek! Tógások a jégen!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!