Két sikerrel megvívott bajnoki és egy győztes kupamérkőzés után sincs megállás a Haladás VSE élvonalbeli felnőtt férfi futsalcsapat számára. Az NB I-es listavezető hétfő este a szezon eddigi talán legnagyobb téttel bíró összecsapására készül. Juanra Calvo tanítványai a hét első napján a legutóbbi döntőbeli riválisának otthonában lép majd pályára.

A MVFC-Berettyóújfalu meglehetősen hullámzó játékkal rukkolt ki az alapszakasz során, de nagyot hajrázott és végül a második helyről futott neki a rájátszásnak. Míg a vasi zöld-fehérek két sikerrel megvívott találkozón vannak túl – legyőzték az Újpest és a Veszprém csapatát is – addig a Mezei Vill a DEAC otthonából hozott el három bajnoki pontot, egyszer pedig szabadnapos volt.

Nagy kérdés, hogy melyik arcát mutatja majd a Berettyóújfalu, hiszen az alapszakasz során sikerült kellemetlen meglepetést okozni a hazai szurkolóknak a Haladás futsalosai. Bizonyára hasonló eredménnyel elégedettek lennének Vas Ádámék, ugyanakkor a döntőt illető pályaelőny megszerzése miatt a MVFC is mindent meg fog tenni, hogy győztesen hagyják el a pályát.

MVFC-Berettyójfalu – Haladás VSE
2022. február 28. – 18:30
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!