Fehérvár – AVUS 9-18 (1-5, 3-5, 2-4, 3-4)
Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Városi Uszoda
A szombathelyi gólszerzők Németh L. 4, Csaba M. és Landherr Cs. 3-3, Juhász S. 2, Baranyai Á., Kurucz Zs. Sági B., Szabó B., Pónya Sz. és Kovács K. 1-1 voltak.
Jól kezdte az összecsapást az AVUS, Németh L., Juhász S., Csaba M., Sági B. és Landherr Cs. góljainak köszönhetően a 2. negyed 2. perce után már 1-7 állt az eredményjelzőn. Ezután kicsit összeszedte magát a hazai csapat, de Pónya Sz. és Csaba M. újabb találata 4-10-es eredményt jelentett a félidőben.
A 3. negyedben Kurucz B., Baranyai Á. és Szabó B. is feliratkozott a szombathelyi gólszerzők népes táborába, Csaba M. pedig tovább növelte az előnyt, 6-14. Az utolsó játékrészben pedig Kovács K. is javította a helyi tehetséges fiatalokról kialakított képet, Kevin mellett Landherr Cs., Németh L. és Csaba M. is hozzátett még egy találatot, 9-18-ra győzött az AVUS.
A meccs után a szombathelyi vezetőedzőnél érdeklődtünk a látottakról.
– Annyira magabiztos volt ez a meccs, hogy már az első félidő végére eldőlt a bajnoki találkozó. A támadásaink nagyon jól sikerültek, a tizennyolc lőtt gólnak nagyon örülök, ez szerintem annak is köszönhető, hogy a hét közepén hasznunkra váló felkészülési meccset tudtunk játszani. Kritikaként említem meg, hogy a kilenc kapott gól sok, sajnálom a buta hibákból esett találatokat. Megyünk tovább, igyekszünk minél előbb bebiztosítani a dobogós helyezést – fogalmazott Zoufal Norbert vezetőedző.
A tabellát a 16 forduló tán is hibátlan KSI SE vezeti 48 ponttal, a 2. helyen a Kanizsa 42, a 3. helyen az AVUS 37 ponttal követi. 4. Ybl 33, 5. Eszterházy 28, 6. Cegléd 24…10. Fehérvár 16…14. Oázis 6 pont.
A hétvégén a 6. helyezett Ceglédet fogadja a szombathelyi csapat. Az AVUS – Ceglédi VSE összecsapást március 5-én, szombaton 12 órakor rendezik az AVUS-Arénában. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!