AVUS – Cegléd 10-7 (2-3, 4-1, 4-3, 5-3) 
Szombathely, OB I/B 17.forduló – AVUS Aréna 100 néző
Szombathelyi gólszerzők: Csaba M. 4, Baranyai Á. 3, Landherr Cs. 2, Hajmási A., Kurucz B., Németh L, Szabó B., Kovács K. és Berényi B. 1-1. 
Az 1.negyed egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt a szombathelyi pólósok elképzelték. Bár Hajmási András révén vezetést szerzett a Zoufal Norbert együttese, utána azonban 3 gólt kaptak alig 3 perc alatt. Az első 8 perc hajrájában Csaba M. szépített, 2-3.
A 2.negyed elején Landherr Cs. távoli bombával egyenlített, aztán a játékrész derekán Csaba M. góljaival a vezetést is átvette az AVUS, 5-3. A szünet előtt a ceglédiek szépítettek, de a hazaiak is bedobtak még egyet, Kovács Kevin találata után 6-4 állt az eredményjelzőn.
A 3.negyed a vendégeknek indult jobban, szabaddobásból, majd az 5 méteresből is betaláltak és egyenlítettek, 6-6. Ezután Csaba M. és Baranyai Á. góljaival lépett meg egy kicsit az AVUS, de a ceglédiek nem adták fel, azonnal szépítettek, 7-6. A játékrész finisében Baranyai Á. kétszer is eredményes tudott lenni, majd Németh L. is gólt szerzett, így újra megnyugtató előny alakult ki 10-7.
A 4.negyedben Szabó B. növelte a hazai előnyt, majd 2 gyors ceglédi gól 11-9-re alakította az eredményt. Ezután újra Landherr Cs. talált be, majd Baranyai Á. is erdményes volt, a meccs hajrájában pedig Kurucz Batnabás és egy mesterien kijátszott akciió végén Berényi B. is gólt szerzett, 15-10.
A meccs jegyzőkönyve IDEkattintva tanulmányozható!
A győzelem után Zoufal Norbert mondta el nekünk, hogyan értékeli a látottakat.
– Az eredmény csalóka, meccs közben nem voltunk mindig magabiztosak, az 5 gólos különbség a végére alakult ki. Sajnos lassan elfogyunk, sérülés vagy betegség miatt már 3 kezdő játékos is hiányzott, enek tükrében örülök a 3 pontnak. Ma a fiataljaink is hozzátették a magukét, elégedett vagyok az eredményel és a mutatott játékkal is, de szeretném egyszer megérni, hogy a komplett keret rendelkezésre áll – fogalmazott az AVUS mestere.
A tabella állása: 1. KSI SE 51, 2. Kanizsa 45, 3. AVUS 40…12. Neptun 8, 13-14. Oázis és Tatabánya 6-6 pont. 
Most 1 hét szünet következik, az AVUS legközelebb március 19-én száll medencébe, hazai környezetben a Neptun csapata lesz majd az ellenfél.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!