A hétvége során az utolsó előtti fordulót rendezték meg a teke Szuperligában, a Répcelaki SE csapata pedig egy döntetlennel biztosította be harmadik helyezését a tabellán. 
A vasiak két pontos előnnyel érkeztek meg a Ferencvároshoz, amit sikerült is megtartaniuk és az utolsó fordulótól függetlenül ismét a bajnokság harmadik helyén zárnak (pontazonosság esetén jobb egymás elleni eredmény rangsorol).
A találkozó első körében a visszatérő Horváth Zoltán 606 fás eredménnyel hozta pontját, Molnár Pál és Rozmán Szabolcs azonban minimális fával de elvesztették pontjaikat.
A második sorban Bíró Patrik az elmúlt hetekben hozott formáját nem találta és ki is kapott Németh Attilától. A lakiak csapatkapitánya, Móricz Zoltán ismét megmutatta válogatott formáját és 616 ütött fával nyerte pontját. Tóth Áron az elmúlt hetekhez hasonlóan az utolsó szettig izgalmas mérkőzést játszott Botházy Péterrel.
Mivel a Ferencváros a hat párharcból négyet megnyert, de a több ütött fa a Répcelaknál volt, így alakult ki a 4-4-es végeredmény, ami bebiztosította az újabb bajnoki harmadik helyet.
Fotó: Facebook/Répcelaki SE Teke
Az idény záró mérkőzésére majd Szegvárra utazik a csapat, a bajnokság végével pedig a Magyar Kupával és az egyéni versenyekkel folytatódik a szezon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!