Csütörtökön egy rendkívül pörgős, eseménydús mérkőzésen 1-1-es eredmény született a Magyar Kupa negyedik fordulójában a Haladás-Aramis párharc első felvonásán. A Final Fourba jutásért zajló összecsapás után hétfő este ismét a szurkolók támogatását élvezve léphet pályára Juanra Calvo csapata, hogy győzelmeik és pontjaik számát is gyarapítsák.

Az NB I. felső-ház rájátszásának 6. körét bonyolítják le a hét első napján. A Veszprém Futsal pedig minden tekintetben nehéz ellenfélnek ígérkezik, hiszen az előző fordulók során legyőzték a DEAC és a Berettyóújfalu együttesét is. Ráadásul az alapszakasz során – a szezon nyitányán – a Haladást is két vállra fektették Tataiék, akik ezúttal is pontot szeretnének szerezni.

Ehhez viszont lesz néhány szava a Haladásnak is, amely a rájátszásban lejátszott négy találkozóját megnyerte. Juanra Calvo vezetőedző ugyanakkor óvva inti a játékosokat és a szurkolókat is, mert nehéz találkozónak ígérkezik a derbi.
“Nem szabad lebecsülni egyetlen ellenfelünket sem, az elsőtől az utolsó pillanatig koncentrálva kell játszanunk.” – osztotta meg a tréner gondolatait.

Haladás VSE – Veszprém Futsal
2022. április 4. – 20:00 (M4 SPORT élő!)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!