Az alapszakasz 26 lejátszott találkozóját követően rendezték meg a legutóbbi hétvégén a férfi Magyar Kupa nyolcas döntőjét, amely a Falco és a Körmend számára is korán véget ért. A címvédő a Szeged, míg Ferenczék a Szolnok ellen voltak kénytelenek fejet hajtani. Sopánkodásra azonban nincs idő, hiszen szerda este ismét tétmérkőzés vár a Rába-parti alakulatra.

Jelenleg az Egis Körmend a harmadik helyről várhatja az öt csapatot számláló felső-házi középszakasz küzdelmét. A vasi alakulat – csak úgy, mint közvetlen riválisai: az Alba Fehérvár és a Sopron – 15 győzelmet és 11 vereséget számlál. A jobb helyezését a kosáraránynak valamint egymás elleni eredményének köszönheti Antonis Constantinides legénysége.

Szerda este az Alba Fehérvár ellen szeretné feledtetni az elmúlt hétvége produkcióját és győzelemmel megalapozni az eredményes középszakaszt. Ehhez azonban a legjobb formájára lesz szüksége a körmendi kosarasoknak. Durázi és Ferencz az elmúlt hetekben kiválóan játszottak, ezúttal pedig a légiósok feljavult játékára is szükség lesz a Fehérvár ellen.

Egis Körmend – Alba Fehérvár
2022. április 6. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!