A 2020/2021-es szezonban nagyon bizakodóak voltak az Egis Körmend szurkolói. Lehettek is, hiszen Mócsán Bálint személyében egy rendkívül fiatal és aligis kosárlabdázó köré épült a csapat. Bár a nagy siker nem jött össze a vasi együttesnek, kifejezetten bíztató volt a játékos formája és egyéni statisztikáival is megerősítette ezt.

A tavalyi évadban 23 találkozón lépett pályára, ezeken 13. pontot, 3.5 lepattanót, 1.8 gólpasszt és 0.9 szerzett labdát jegyzett. A szurkolók pedig hasonló folytatásban reménykedtek. A nyári alapozás során aztán kiújult a kosaras térdsérülése, emiatt a felkészülés nagyobb részét, több edzőmérkőzéssel együtt kihagyni kényszerült.

Szeptemberben a Zalakerémia-ZTE KK elleni idegenbeli találkozón aztán pályára lépett. 27 perc alatt 6 pontot jegyzett és ezzel egy hosszú kihagyás kezdődött. Műtétet követően a lábadozás időszaka lassan telt és a felépülés sem tartott olyan ütemben, ahogy azt a játékos, valamint a klub vezetése szerette volna. Az Egis Körmend hivatalos oldalán azonban megjelent egy közlemény.

Ebből kiderül, hogy ebben a szezonban már nem tér vissza a pályára Mócsán Bálint, akivel közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesület. A közleményben kitérnek arra, hogy mielőbb újra pályán lehet a tehetséges hátvéd és titkon talán a szurkolók is bíznak abban, hogy hamarosan ismét magára öltheti az Egis Körmend szerelését.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!